Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 интериорни въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 интериорни въпроси

Здравейте, вече съм във вашият форум заедно с една 147 2.0 Selespeed и имам няколко въпроса свързани с интериора и екстериора на колата:

1- има ли начин да се демонтират фаровете без да се сваля броянята?

2 - как се сменят крушките/крушката на пепелника и запалката?

3 - как мога да разглобя "перцата" на волана за превключването на скоростите/едното механично има проблем/

4 - как мога да разбера дали колата има аларма/заводска/ и дали тя е включена на безшумен режим/от ключа се заключва/отключва, мигачите премигват но няма никакъв звуков сигнал.

Това е засега, мерси предварително!

Поздрави

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

1. Цъ
    2. не знам, друг ще каже.
    3. Има винтче отзад на самото перце, но е хубаво да се свали калъфката, за да не скъсаш лентовият кабел.
    4. Заключи се вътре с дистанционното и след малко отвори вратата.

Comment

По 2. точка, описано е разглобяването.....

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...26&postcount=4
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
        1. Цъ
        2. не знам, друг ще каже.
        3. Има винтче отзад на самото перце, но е хубаво да се свали калъфката, за да не скъсаш лентовият кабел.
        4. Заключи се вътре с дистанционното и след малко отвори вратата.
        Колега по т.3 на кое казваш калъфка?
        по т.4, отварям си вратата и нищо не почва да писка или да мига това значи, че имам само централно така ли?

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
        По 2. точка, описано е разглобяването.....

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...26&postcount=4
        Добър материал но аз питах за лампичката на пепелника, там за него нищо не се споменава...?

Мерси за отговорите!

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Comment

За лампичката на запалката ти трябва специфичен инструмент. Вади се самия цилиндър на запалката и така се сменя крушката.

Comment

Заводската аларма на 147, (не знам за другите модели), е без звукова сигнализация,а само светлини.Така че не се притеснявай.Явно, за да имаш и сирена към алармата се доплаща още когато я купуваш нова, а тя си е маса пара тази аларма.
            Alfa Romeo 147 2.0 TS "03

http://www.youtube.com/watch?v=nMRi2...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
              Колега по т.3 на кое казваш калъфка?
              на възглавницата

Comment

Първоначално публикувано от Veni-6ou Покажи съобщение
                Заводската аларма на 147, (не знам за другите модели), е без звукова сигнализация,а само светлини.Така че не се притеснявай.Явно, за да имаш и сирена към алармата се доплаща още когато я купуваш нова, а тя си е маса пара тази аларма.
                Отключване и заключване с бутон обикновенно се нарича централно,каква е тази аларма без звук
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  Отключване и заключване с бутон обикновенно се нарича централно,каква е тази аларма без звук
                  А какво е това централно , че като удариш гумата или друга част от колата ти светят светлините и то по определен начин в зависимост от това къде е бил удара .Като си много вещ по темата очаквам да ми отговориш!!!

Comment

А какво е това централно , че като удариш гумата или друга част от колата ти светят светлините и то по определен начин в зависимост от това къде е бил удара .Като си много вещ по темата очаквам да ми отговориш!!!
                    Не смятам да изпадам в усиране на темата,ама докато хъркам нощно време,и като новогидишна елха да светка някак трудно ще ме разбуди тая всевиша аларма ,на която целта й е да "алармира"!

Comment

На една колица и бяхме махнали звуковата сиганлизация на алармата...демек лесно става !
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

За заводската аларма не знам, но интерфейсна се слага за 15 минути и позлваш ключа с бутоните като дистанционно. Примерно Portman AM308.
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                          Не смятам да изпадам в усиране на темата,ама докато хъркам нощно време,и като новогидишна елха да светка някак трудно ще ме разбуди тая всевиша аларма ,на която целта й е да "алармира"!
                          Това, че трудно ще те събуди вече е друг въпрос,а не веднага да усмиваш хората.

Поздрави.

Comment

Това, че трудно ще те събуди вече е друг въпрос,а не веднага да усмиваш хората.

Поздрави.
                            Не съм го казал с лошо колега,ама за мен това не е аларма а просто централно

Comment

Ок.

Comment

Working...
                              X